Rólunk

A VIVACY Laboratoires egy francia cég, amely az esztétikai és az öregedésgátló orvoslás injekciós, hialuronsav alapú orvostechnikai eszközök fejlesztésére, gyártására és forgalmazására specializálódott. 

Megalakulása óta a VIVACY Laboratoires az európai orvosi esztétikai pic meghatározó szereplőjévé vált, egyedülálló technológiáit és termékeit a világ több mint 80 országába exportálja.

A VIVACY termékportfóliója három fő kategóriába sorolható, melyet az alábbi márkanevek fémjeleznek: a cég zászlóshajója, a dermális töltőanyagokat forgalmazó STYLAGE® termékcsalád, az injektálható intim zselék termékcsaládja: a DESIRIAL® és a STYLAGE® SKIN PRO dermokozmetikumok.

A vállalat figyelemre méltó módon hialuronsav alapú orvosi eszközöket gyárt szemészeti műtétekhez (I.SPACE®) és osteoarthritis kezelésére (KARTILAGE®).

A cég gyára a franciaországi Archamps-ban található, a Haute-Savoie régióban, a francia-svájci határ közelében. A VIVACY gyára egy rangos kutatási és fejlesztési központ. A VIVACY a esztétikai hialuronsav technológia élvonalába tartozik, minden termékét csak és kizárólag Franciaországban gyártják, mely garanciát jelent a termék biztonságosságára és egyedülálló minőségére.